Bella lopper og ballade-kage

Fastelavn, er mit navn, hygge vil jeg bringe!

Byen vrimler af superhelte, prinsesser og tønder, bat og kroner. Sneen ligger forsat i et tyndt hvidt lag og det emmer af hygge og varm kakao. Det er fastelavn og skolernes vinterferie.

Jeg havde for længe siden planlagt at besøge Bella Centrets Loppemarked sammen med to kammerater og der skulle ikke gå mange stop i metroen før vi var klar over, at vi ikke var i eneste. Efter en spændt ventetid i køen, kom vi i slaraffenland for kræmmer- og loppesjæle. Med ikke mindre en 750 boder, var der noget for alle – tøj, sølvkander, malerier, porcelæn, lamper og alt alverdens andet.

Jeg forelskede mig i denne smukke lampe, men i denne omgang blev den kun til beundringen og et mål om at spare op.

Efter næsten tre timer med lopper og duften af retrofund, havde jeg trætte ben og trængte til en god kop kaffe. Fastelavn bringer oftest fastelavnsboller, men igår havde jeg lagt en lemon-cheesecake sammen.

Taget i betragtning af, at det var første gang jeg forsøgte mig en cheesecake, smagte den himmelsk. Til næste gang skal der nok lige arbejdes lidt på konsistensen. Jeg håber i har haft en hyggeligt fastelavn. Det har jeg hvertfald sørget for, at vi bag loppeliv har.

/Julie

 

Fortæl os hvad du har på hjertet...