Filmnørde tips

tester

Hvis du ligesom jeg synes, at Netflix godt kan være lidt fesen med udvalget af film, og stadig synes at dvd’en fortjener en plads på hylden. Så er der op til flere gode steder. hvor man kan finde super gode og billige film.

Loppemarkeder er et mekka for billige dvdfilm. Hvis du har tålmodighed til at rode diverse kasser igennem, er der rig mulighed for at finde gode gamle klassikere til billige penge. Oftest sælger folk deres dvdfilm helt med til en flad 10’er pr. film. Disney-klassikere kan dog være noget dyrere, men det er helt klart her, du også skal gå på vagt efter dem, da de sælges langt billigere på loppemarkeder end på nettet, ligesom alle andre brugte ting.

Et andet sted der er guld værd, er Block Busters brugtmarked koncept. Her sælges alle tidligere udlejede film både dvd og blue ray for en slik. Samtidig kan du komme med dine egne brugte film og på den måde spare penge på dine nye brugtkøb eller hvis du skal leje en film. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er særlig meget de giver i bytte for dine brugte film, så det er bedre at købe brugte film, frem for at sælge. Tit kører butikken også med samlede tilbud som 5 stk. for 100 kr. – helt klart penge at spare på de aller nyeste film. De skal ikke være særlig gamle før de kun koster omkring 30 kr. Det er dog usikkert hvad fremtiden bringer efter Block Buster bliver slået sammen med Recycleit.

Det sidste sted, som også er mit absolut favoritsted er Dvd City, som førhen hed Video Netto. Her fungerer det på samme måde som i Block Buster og for den sags skyld også brugtbutikken Accord, men de er aaalt for dyre, når ikke de har marked et sted i byen, som de tit har. Her falder prisen på film fra dag til dag, så det gælder om komme på den rigtige dag, hvor de stadig har gode film tilbage og prisen er faldet, så det samtidig er super billigt.

Men i Dvd City kan du altså også komme med dine brugte film og bytte dem til nye. Du får omkring en 5’er pr film, hvis du vil sælge dine film uden at få nye retur. Og ca. en 10’er pr. film til at shoppe nye brugte film med hjem. Dvd Citys brugte film koster ca. 20 kr. pr. film og også her er der 5 stk. for 100 kr. Her skal du dog være mere heldig, hvis du det er nye film, du er på udkig efter, da det oftest er film af ældre dato og mange af de samme film, du finder på rækkerne.

Men konteptet er herligt. Du sparer penge. Du køber genbrug og er god ved miljøet samtidig – det er ren win win. En ekstra bonus er, at hvis du er studerende får du yderligere 10 % rabat på regningen. (selvom ejeren nogle gange prøver at snige udenom, ved at spørge om det er studierelevant)

 

Til alle jer filmnørder derude – sæt igang!

 

Fortæl os hvad du har på hjertet...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.