Genbrugsbutikker i Nordjylland // Hjørring

Som overskriften antyder har jeg været en smut forbi Hjørring for at se på genbrugsbutikker, reolmarkeder og andre steder hvor der kunne gemme sig loppefund. På en kold dag i januar er der ikke meget der dufter af sommer, sol og loppemarkeder, men der findes heldigvis genbrugsbutikker og reolmarkeder som kan slukke ens tørst efter loppemarkeder her i den kolde tid.

AVV – Genbrugsbutikken

AVV er en genbrugsbutik som ligger på Mandøvej 4 i Hjørring i forlængelse af genbrugspladsen/Renovationen.

Jeg kom forbi en ganske almindelig kedelig torsdag, men alligevel var der godt gang i forretningen og fyldt med mennesker. Man skulle nærmest tro at der var weekend.

Genbrugsbutikken har et bredt udvalg af tøj, nips, bøger, møbler, keramik, elektronik samt udendørsting. Genbrugsbutikken er pæn indrettet, dejligt overskueligt samt tydelige sektioner.

Prisniveauet i butikken er meget fair og i den lave ende. Så der er mulighed for at gøre en god handel og alle kan være med.

Jeg fandt nogle ældre PlayStation 2 spil mens min kæreste fandt en ældre Royal Copenhagen kande, som vi åbenbart IKKE kunne leve uden.

AVV er ikke den største genbrugsbutik, men jeg kunne forestille mig at der ofte blev skiftet ud i sortimentet. Samtidig med dette er priserne lave og det gør stedet oplagt at besøge igen.

Følg dem på Facebook lige her.

Du kan finde AVV’s hjemmeside her og få overblik over deres åbningstider.

Guld og Rod Hjørring

Det næste stop på Tour de Genbrugsbutik i Hjørring var reol-butikken Guld og Rod.

Guld og Rod i Hjørring er en af de mindre reol-butikker jeg har besøgt. Helt overordnet virkede butikken til at have en del reoler med nyere ting og sager. Derudover virkede det generelle prisniveau til at være temmelig højt, specielt når man fandt ting man endelig var interesseret i.

På vejen rundt i butikken lykkedes det os f.eks. flere gange at se brugte ting som var dyre end hvad et tilsvarende nyt produkt ville koste for nyt.

Det er første gang jeg besøger butikken, men når man ser på udvalget i butikken samt det generelle prisniveau står den ikke øverst oppe på listen for genbesøg. Men butikken får selvfølgeligt løbende nyt sortiment.

Vi købte ikke noget denne gang stødte på en RIGTIG FIN West Germany gulvvase – glemte dog at tage en billede af den.

Som en sidenote fik jeg en deja vú fornemmelse da jeg kom forbi en reol som var fyldt til randen med Lyngby glas og porcelæn. Lignende reol har jeg også set i TakeNow Aalborg (RIP) og andre reol-butikker. Er der en person som har opkøbt en røvfuld Lyngby porcelæn og smidt det rundt i landets reol-butikker?

Du kan se deres Facebook side her med adresse og åbningstider

Danmission Genbrug

Klods op ad Guld og Rod ligger genbrugsbutikken Danmission.

Når jeg siger klods op ad, så mener jeg de er naboer, som i hej-vi-bor-i-samme-bygning-naboer.

Den dovne og frække loppejæger kan købe sine loppefund i Danmission og bagefter gå 20 meter for at gange prisen med 2 og sætte varen ind på sin reol i Guld og Rod. Hermed en forretningsidé til en valgfri person i Hjørring og omegn, skriv gerne til mig hvis i bruger den.

Danmissions genbrugsbutik er stor og fyldt med alt fra tøj til møbler. Den ligner stort set alle andre genbrugsbutikker bortset fra en rigtig fin langside med keramik og glas, som er stillet op snor-lige langs en glas-agtig front. Det ser godt ud!

Efter en omgang i butikken fandt vi dog ikke noget i denne omgang

Se åbningstider og adresse på deres Facebook side her

Dansk Folkehjælp Genbrug

Det sidste stop på ruten blev Dansk Folkehjælps Genbrug, som vi tilfældigvis stødte på, da vi var på vej videre. Det er første gang jeg gang jeg har stødt på denne genbrugsbutik.

Det er en mindre genbrugsbutik, som var ganske hyggelig.

Da vi var der var der meget børnetøj og i en tilsyneladende god kvalitet. Hvis man er på udkig efter keramik og møbler er denne butik ikke førstevalget hvis du skal køre langvejs fra. Men tøj derimod var der masser af.

Priserne i butikken var fornuftige priser, så der er bestemt mulighed for at gøre en god handel.

Find adressen og åbningstiderne på deres Facebook her.

Loppefund status

  • Købte PS2 spil
  • Min kæreste købte en Royal Copenhagen kande. Som “var perfekt til varm kakao”. Hvem har ikke altid drømt om en kande som er PERFEKT til varm kakao?

Har desværre ikke taget billede af vores loppefund, dem må I blive opdateret med til en anden gang.

Hvis man er på udkig efter genbrugsbutikker i Nordjylland er Hjørring i hvert fald et godt sted at starte.

Næste gang jeg besøger byen håber jeg at kunne udvide listen med flere spændende genbrugsbutikker.

Fortæl os hvad du har på hjertet...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.