Heidi og Nis på loppetur – til Kalundborg

Snotten sejlede ud af kraniet på mig, men jeg havde LOVET Nis at vi skulle af sted.

Denne lille fine karaffel, som jeg nu bruger som vase. Kun 10 kr.

Kalundborg…. Dét er bare langt væk, var min første tanke. Og hvad nu hvis vi kører hele den lange vej og alt hvad der er, er skrammel med gammel bras på.

Men jeg skulle blive overrasket, skulle jeg.

Vi ankom til spejdernes loppemarked der kun er åbent hver tirsdag kl.18.30-20.30 lidt over halv syv og jeg fik et chok, da jeg så

2 stk. Carlsberg Hoff reklameskilte – virkelig et fund for en vaskeægte samler. Kun 20 kr. pr. stk. (Har efterfølgende set dem til salg på nettet til over 300 kr. stk. SCOOOOP! )

menneskeskaren udenfor døren. WHAT? Står folk ligefrem i kø til det her? Men det gør de altså og der er mange af dem. Men okay, hvad skal man ellers lave i en by som Kalundborg efter butikkerne lukker. (Undskyld til alle jer der bor der, men helt ærlig en spøgelsesby og jeg kommer endda selv fra Sydsjælland).

Spejdermarkedet er delt op i forskellige afdelinger, en til møbler, en til tøj, en til glas, elektronik osv. I starten fik jeg noget sved på overlæben af at presse mig igennem folkemængden at søgende gribbe der med store fangearme skrabede billige ting til sig. Jeg holdt mig lidt tilbage indtil jeg var kampklar, men det blev jeg hurtigt og så skulle der shoppes!

Hvem elsker ikke kogebøger, især de sunde af slagsen? (altså indholdet) Køkken revolutionen for intet mindre end 30 kr.
Jeg har en frygtelig fetish for gamle blikdåser og jeg har snart en milliard af dem efterhånden. Men det er som om jeg ikke helt kan leve uden at få en ny med hjem hver gang jeg har været på loppemarked. Så denne gang røg der selvfølgelig også en med. Også 10 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var SÅ tilfreds med dagens køb, så Nis og jeg sluttede af med et brag af en festmiddag.

Burger-time!

 

 

 

 

 

 

 

/Heidi

Fortæl os hvad du har på hjertet...