Loppe-Lækker på Frederiksberg

En dejlig lørdag formiddag på Frederiksbergs ugentlige loppemarkedet på Rådhuspladsen, faldt mine øjne på en stand, hvor det mildest talt vrimlede med mennesker. Egentlig var der, som altid, mennesker over alt – både store små unge gamle og en masse lokale frederiksbergere, som solgte ud af deres gemmer, kælderrum og klædeskabe.

I standen stod en ung pige og hendes moder. De havde ryddet op i deres klædeskabe og sirligt sorteret tøjet i bunker, mens standen var rammet ind af tre stativer med tøj på bøjler. Jeg skuede ud over det organiserede tøj og mine øjne faldt på en støvet grøn strik, som hang længst væk.

       

Jeg fik banet mig vej gennem de mange andre, der også havde fundet denne lille guldgruppe og tog den ud. Det var den lækreste cashmire strik fra Edith og Ella. Jeg var solgt og da datteren sagde prisen på 25 kr, var cardiganen ligeså.

Frederiksbergs loppemarkede bliver afholdt hver lørdag fra kl. 9-15 fra påske til efterårsferien – som mit private favorit loppemarkede, vil jeg anbefale et kig forbi. Husk kontanter, for det er nærmest umuligt at tage derfra tomhændet.

/Julie

Fortæl os hvad du har på hjertet...