Loppemarkeder

Her finder du en oversigt over de loppemarkeder, vi kender til og vil anbefale til vores følgere. Vi, teamet bag Loppeliv, er mest interesseret i loppemarkeder, som vi kategoriserer som markeder, hvor der bliver solgt gamle ting til gode priser. Vi går derfor uden om markeder, der beskrives om kræmmermarkeder, hvor der også bliver solgt nye ting.

Vi modtager meget gerne tip om kommende markeder og vi tilføjer løbende markeder til listen. Så tip os meget gerne, hvis du kender til et kommende loppemarked eller selv er arrangør.

apr
26
fre
Store Merløse Kræmmermarked – Holbæk Store Merløse Kræmmermarked
apr 26 kl. 16:00 – apr 28 kl. 17:00

Store Merløse Kræmmermarked
St. Merløse Kræmmermarked kører videre, men med ny arrangør:
Skandinavisk Tivolipark
v/Henning og Pernille

Vi er Midtsjællands sjoveste og bedste kræmmermarked med ca. 100 kræmmere.

Kom og oplev et rigtigt kræmmermarked med masser af kræmmere og et stort Tivoli.
Her vil der virkelig være mulighed for at gøre en god handel.
Ny arrangør for St. Merløse Kræmmermarked er SKANDINAVISK TIVOLIPARK.
Vi er en hyggelig tivolipark for hele familien, og vi har været med til at fornøje hele familien ved St. Merløse Kræmmermarked i ca. 10 år.
Tivoliet har været i familiens eje siden medten afg 1940`erne, så vi mener selv, vi er rigtig gode til at være med til at underholde børn og barnlige sjælle, og vi lægger vægt på, at der er noget for enhver smag, unge som gamle.
Tivoliparken indeholder alt, lige fra små tog og karusseller for de mindste til store og “vilde” karusseller for de lidt større og voksne, de velkendte radiobiler, bamsetombolaer og skydebaner.
Pølse- og isvogne samt “Lune banditter” (spanskrør/churros) findes der selvfølgelig også, og vores nyeste tiltag er ASIAN food.
Underholdning på pladsen og i det store telt.