Loppemarkeder

Her finder du en oversigt over de loppemarkeder, vi kender til og vil anbefale til vores følgere. Vi, teamet bag Loppeliv, er mest interesseret i loppemarkeder, som vi kategoriserer som markeder, hvor der bliver solgt gamle ting til gode priser. Vi går derfor uden om markeder, der beskrives om kræmmermarkeder, hvor der også bliver solgt nye ting.

Vi modtager meget gerne tip om kommende markeder og vi tilføjer løbende markeder til listen. Så tip os meget gerne, hvis du kender til et kommende loppemarked eller selv er arrangør.

apr
6
lør
Frederiksberg Loppetorv – Frederiksberg Frederiksberg Loppetorv
apr 6 kl. 9:00 – 15:00

Loppetorv på Frederiksberg

Loppetorvet har åbent hver lørdag i peioden 6. april til 19. oktober 2019. Dog er der ikke loppetorv lørdag den 17. august 2019, hvor der afholdes Copenhagen Pride Parade, som starter ved Frederiksberg Rådhus.
Der åbnes for bookingen for frederiksbergborgere tirsdag den 19. marts 2019 kl. 16.30. Alle kan booke stadepladser fra onsdag den 3. april 2019.

.

apr
7
søn
Gentofte Loppemarked – Charlottenlund Gentofte loppemarked
apr 7 kl. 8:00 – 14:00

Gentofteloppemarked afholdes hver Søndag fra den 7 april til og med 6 oktober 2019åbningstider stadeholdere fra 6-15 besøgende fra 8.00-1400loppemarkedet ligger på Bregnegårdsvej 2 a Charlotttenlund (lige bag Charlottenlund station)gratis indgang tog lige til døren-100 stader +udlejning af borde tøjstativerstadebestilling gentofteloppemarked.dk Overskud går til hjemløse
Gentofte Loppemarked er et af de mest besøgte loppemarkeder i københavnsområdet, med masser af hyggelige stande og med masser af gode muligheder for gode fund.
Her findes masser af forskellige stande, med alt fra gamle antikke ting til modetøj og legetøj til de mindste.

Helt sikkert en udflugt værd og ligger tæt på den smukke skov og togstationen.
Kom i god tid og gør de bedste køb inden markedet bliver overfyldt med forventningsfulde købere.

apr
18
tors
Bellahøj Kræmmermarked Bellahøj Kræmmermarked
apr 18 kl. 10:00 – apr 21 kl. 20:00

Bellahøj Marked d. 18-21 april 2018
Vi glæder os til at se dig på Bellahøj Kræmmermarked d. 18.-21. april 2019
Fre. kl. 11-22 Lør. kl. 10-22, Søn. kl. 10-20

apr
26
fre
Store Merløse Kræmmermarked – Holbæk Store Merløse Kræmmermarked
apr 26 kl. 16:00 – apr 28 kl. 17:00

Store Merløse Kræmmermarked
St. Merløse Kræmmermarked kører videre, men med ny arrangør:
Skandinavisk Tivolipark
v/Henning og Pernille

Vi er Midtsjællands sjoveste og bedste kræmmermarked med ca. 100 kræmmere.

Kom og oplev et rigtigt kræmmermarked med masser af kræmmere og et stort Tivoli.
Her vil der virkelig være mulighed for at gøre en god handel.
Ny arrangør for St. Merløse Kræmmermarked er SKANDINAVISK TIVOLIPARK.
Vi er en hyggelig tivolipark for hele familien, og vi har været med til at fornøje hele familien ved St. Merløse Kræmmermarked i ca. 10 år.
Tivoliet har været i familiens eje siden medten afg 1940`erne, så vi mener selv, vi er rigtig gode til at være med til at underholde børn og barnlige sjælle, og vi lægger vægt på, at der er noget for enhver smag, unge som gamle.
Tivoliparken indeholder alt, lige fra små tog og karusseller for de mindste til store og “vilde” karusseller for de lidt større og voksne, de velkendte radiobiler, bamsetombolaer og skydebaner.
Pølse- og isvogne samt “Lune banditter” (spanskrør/churros) findes der selvfølgelig også, og vores nyeste tiltag er ASIAN food.
Underholdning på pladsen og i det store telt.