Luksus loppefund med et twist

Hvis du endnu ikke har været forbi fantast-fabrikken.blogspot.dk, så er der hermed den klareste opfordring! En himmelsk side af loppefund, som Eva og hendes mand kærligt har givet i twist og et nyt spændende liv. Smukke gamle skamler, hvor brudstykker af et sirligt broderet motiv er syet på, nedslidte træstole som har fået en frisk gang maling og et nyt betræk, kommoder med prikker, sjove greb og tapet og meget meget mere!

Da jeg sidste sommer flyttede sammen med min kæreste, opfordrede han til, at jeg skulle have et lille hjørne som var mit. Det betød i mine øre, at det skulle strutte af personlighed, lilla-dims, pige-halløj og et helt særligt toiletmøbel. Derfor gik jeg på jagt.

  

Jeg fandt dette smukke gamle skrivebord, som havde været i gode hænder. Det var blevet malet hvidt og sirligt lakeret så det kunne tåle lidt en fugtig klud. Og så var det blevet tapetseret med det sødeste grønne tapet, som gav et strejf af netop den personlighed, der skulle indgå i mit lille hjørne. Jeg blev den lykkelige ejer af det smukke toiletbord for 395 kr.

/Julie

 

 

 

Fortæl os hvad du har på hjertet...